Ποδόμακτρα με λογότυπο

Η Alloffice σας προσφέρει την δυνατότητα να προβάλλετε την επιχείρησή σας και ταυτόχρονα να διατηρείτε τον επαγγελματικό σας χώρο καθαρό.

Η Alloffice σας προσφέρει την δυνατότητα να προβάλλετε την επιχείρησή σας και ταυτόχρονα να διατηρείτε τον επαγγελματικό σας χώρο καθαρό από ρύπους που συσσωρεύονται με την είσοδο του κοινού, κατασκευάζοντας στα μέτρα σας επαγγελματικά ποδόμακτρα εισόδου με προσθήκη του λογοτύπου ή του διαφημιστικού μηνύματος που επιθυμείτε. 

 

Τα ταπέτα με λογότυπο χωρίζονται σε τέσσερις βασικές κατηγορίες:

  • Ταπέτα μοκέτας με logo (εσωτερικού & εξωτερικού χώρου) σε όλα τα μεγέθη

 

  • Ταπέτα από PVC με logo (εσωτερικού& εξωτερικού χώρου)

 

  • Ποδόμακτρα αλουμινίου με logo(εσωτερικού& εξωτερικού χώρου)

 

  • Ποδόμακτρα από κοκοφοίνικα με λογότυπο (εσωτερικού χώρου)

 

  • Ταπέτα με λογότυπο

Πρόκειται για μια ευρύτατη κατηγορία εκτυπώσιμων συνθετικών μοκετών σε διάφορες ποιότητες και πάχη πέλους που μας παρέχει την δυνατότητα ν ’αποτυπώσουμε από απλά γραμμικά έως και σύνθετα φωτορεαλιστικά θέματα.

Ανάλογα με το είδος μοκέτας που θα επιλέξουμε, μπορούμε να έχουμε απλή ή φωτορεαλιστική ποιότητα εκτύπωσης σε μικρές, μεγάλες και πολύ μεγάλες διαστάσεις (ως και 35m) χωρίς κοψίματα και ραφές, με ή χωρίς περιμετρικό τελείωμα.

Εκτός από μέτρο καθαρισμού, τα ταπέτα λειτουργούν σαν διαφημιστικά μέσα επικοινωνίας της επιχείρησής μας, τραβώντας το βλέμμα κι ενισχύοντας την διεισδυτικότητα του προβαλλόμενου μηνύματος με την ποιότητα της εκτύπωσης τους.

Αποτελούν μια εξαιρετική πρόταση για εταιρικά δώρα στους συνεργάτες σας, καθώς και μοναδικό τρόπο ανάπτυξης προωθητικών ενεργειών.

 

  • Ταπέτα Marketing

Χαλιά και ταπέτα διάφορων μεγεθών, για ενέργειες marketing κατάλληλα για προωθητικές ενέργειες μικρής ή μεγάλης κλίμακας.

 

  • Ταπέτα PVC- βινυλίου με λογότυπο

Ευρέως γνωστά ως spaghetti, τα ταπέτα PVC αποτελούν την πιο διαδεδομένη λύση για καθαρισμό των υποδημάτων από βαρύς ρύπους (λάσπες, χώματα, χαλίκια), ενώ είναι εύκολα στον καθαρισμό και την φύλαξη, λόγω της ευκαμπτότητας και του σχετικά μικρού τους βάρους.

Λεπτομέρειες σχετικά με την κατασκευή και την λειτουργία τους μπορείτε να δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο (Ταπέτα 3Μ Nomad Terra / Ταπέτα εξωτερικού χώρου).

Στα ταπέτα αυτά, η λογοτύπηση δεν γίνεται με εκτύπωση, αλλά με ένθεση επιπλέον υλικού κατάλληλων χρωμάτων μέσα στα κενά που δημιουργούνται επάνω στο υλικό βάσης από ειδικό μηχάνημα ψηφιακής κοπής με laser. Με τον τρόπο αυτό, επιτυγχάνεται πολύ υψηλός βαθμός λεπτομέρειας στην αποτύπωση του δημιουργικού.

Διαθέσιμα σε μεγάλη γκάμα χρωματισμών τα ταπέτα από  PVC με υπόστρωμα για τον εσωτερικό χώρο και χωρίς υπόστρωμα για τον εξωτερικό χώρο μπορούν να μεταμορφώσουν μια είσοδο καταστήματος ή κτιρίου γραφείων ενώ ταυτόχρονα μεταφέρουν το επιθυμητό μήνυμα προς τον διερχόμενο και διατηρούν τον εσωτερικό χώρο καθαρό από ενοχλητικούς κι επιβλαβείς ρύπους.

 

  • Ποδόμακτρα αλουμινίου

Η οικογένεια των ταπέτων αλουμινίου περιλαμβάνει πολλές διαφορετικές κι εξαιρετικά αποτελεσματικές λύσεις για τον καθαρισμό και την αισθητική αναβάθμιση της εισόδου των κτιρίων.

Λεπτομέρειες σχετικά με την κατασκευή και την λειτουργία τους μπορείτε να δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο (Ταπέτα αλουμινίου Alloffice).

Η προσθήκη του δημιουργικού σας επάνω σε ταπέτο αλουμινίου, γίνεται α) με την χρήση ειδικής εκτυπώσιμης μοκέτας σε πληθώρα χρωμάτων, η οποία τοποθετείται κατά μήκος των αλουμινένιων προφίλ που το συνθέτουν και β) με την χάραξη μεταλλικής πλάκας με laser επάνω σε ταπέτο αλουμινίου, μπορούν να αποτυπωθούν σε πολύ καλή ποιότητα γραμμικά λογότυπα και μοτίβα, καθώς και κείμενα, σύμβολα, σχέδια κλπ.

 

Tags: Logo mats, Ταπέτα με λογότυπο,ταπέτα με logo,πατακια με logo,πατακια με λογότυπο

alloffice-tapeta-01
alloffice-tapeta-02
alloffice-tapeta-03
alloffice-tapeta-04
alloffice-tapeta-05
alloffice-tapeta-06
alloffice-tapeta-07
alloffice-tapeta-08
alloffice-tapeta-09
alloffice-tapeta-10
alloffice-tapeta-11
alloffice-tapeta-12
alloffice-tapeta-13
alloffice-tapeta-14
alloffice-tapeta-15
alloffice-tapeta-16
alloffice-tapeta-17
alloffice-tapeta-18
alloffice-tapeta-19
alloffice-tapeta-20
alloffice-tapeta-21
alloffice-tapeta-22
alloffice-tapeta-23
alloffice-tapeta-24
alloffice-tapeta-25
alloffice-tapeta-26
alloffice-tapeta-27
alloffice-tapeta-28
alloffice-tapeta-29
alloffice-tapeta-30
alloffice-tapeta-31
alloffice-tapeta-32
alloffice-tapeta-33
alloffice-tapeta-34
alloffice-tapeta-35
alloffice-tapeta-36
alloffice-tapeta-37
alloffice-tapeta-38
alloffice-tapeta-39
alloffice-tapeta-40
alloffice-tapeta-41
alloffice-tapeta-42
alloffice-tapeta-43
alloffice-tapeta-44
alloffice-tapeta-45
alloffice-tapeta-46
alloffice-tapeta-47
alloffice-tapeta-48
alloffice-tapeta-49
alloffice-tapeta-50
alloffice-tapeta-51