Στόρια (οριζόντιες περσίδες)

Τα στόρια γραφείου (οριζόντιες περσίδες) ευθύνονται για την καλόγουστη διαμόρφωση των επαγγελματικών χώροων

Τα στόρια γραφείου (οριζόντιες περσίδες) ευθύνονται για την καλόγουστη διαμόρφωση των επαγγελματικών χώρων. Μαζί με την εξελιγμένη σχεδίαση και τα υψηλής ποιότητας μηχανικά μέρη, προσφέρεται μία μεγάλη γκάμα μοντέρνων αποχρώσεων καθώς και πολυάριθμα σχέδια.

Τα στόρια γραφείου διαχωρίζονται σε στόρια αλουμινίου / ξύλινα / δερμάτινα / οροφής.

  • Στόρια αλουμινίου Τα στόρια αλουμινίου διατίθενται σε μια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.
    Επίσης κατασκευάζονται και στόρια από διάτρητα φύλλα αλουμινίου τα οποία προσφέρουν ένα απαλό διάχυτο φως ενώ κατά την διάρκεια της ημέρας μπορείτε να δείτε μέσα από αυτές χωρίς να σας βλέπουν από έξω. Αυτά τα στόρια είναι κατάλληλα για γραφεία όπου υπάρχουν οθόνες υπολογιστών. 
  • Ξύλινα στόρια Τα ξύλινα στόρια τονίζουν το στυλ του γραφείου ή του καταστήματος, παράλληλα δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα και αίσθηση άνεσης. Τα ξύλινα στόρια είναι πολύ ευέλικτα σε ότι αφορά την διακόσμηση λόγω του υλικού και του πλούσιου συνδυασμού χρωμάτων. Έτσι δεν δημιουργούν κανένα πρόβλημα και τοποθετούνται σε οποιοδήποτε περιβάλλον χάρη στη δυνατότητα τους να ταιριάζουν με ύφασμα. Κατασκευάζονται στα μέτρα σας από ειδικά επεξεργασμένη ξυλεία που αντέχει στις υψηλές θερμοκρασίες και την ηλιοφάνεια.
  • Δερμάτινα στόρια Τα δερμάτινα στόρια προσφέρουν ένα ιδιαίτερο στύλ το οποίο τονίζει την πολυτέλεια και την μοναδικότητα του χώρου.
  • Στόρια οροφής Τα στόρια - περσίδες αλουμινίου ή ξύλου εφαρμόζονται και σε γυάλινες οροφές ή αίθρια. Κατασκευάζονται στο σχήμα που θέλετε και λειτουργούν ηλεκτρικά η χειροκίνητα. Ορθογώνιες, κυκλικές, γωνιακές ή παράγωνες κατασκευές κουφωμάτων μπορούν να σκιαστούν με τις περσίδες οροφής.

somfy text

H εταιρία μας έχει πιστοποιηθεί από την Somfy hellas ως SOMFY EXPERT

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟΡΙΑ

Η αλλαγή από χειροκίνηση σε ηλεκτροκίνηση είναι πολύ απλή υπόθεση! Οι χειροκίνητες περσίδες - στόρια μπορούν πολύ εύκολα να ηλεκτροκινηθούν χωρίς να αλλάξετε τα πάντα ή να καταστρέψετε τον διάκοσμο του επαγγελματικού σας χώρου. Επιλέξτε ανάμεσα σε δύο λύσεις: 

1. Με μπαταρία (ασύρματη λύση) Συνιστάται για ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων με μικρά ανοίγματα παραθύρων. Η εγκατάσταση δεν προυποθέτει μερεμέτια και το σύστημα μπορεί να επεκταθεί σε όλα τα παράθυρα και τις πόρτες των γραφείων. Η τοποθέτηση του συστήματος είναι πολύ εύκολη και καθώς δεν απαιτείται καλωδίωση διατηρείται ο διάκοσμος του χώρου άθικτος!

2. Με ρεύμα (Ασύρματη ή ενσύρματη λύση) Συνιστάται για νέες κατασκευές με μεγάλα παράθυρα και σε βιτρίνες καταστημάτων.

  • Με ποίο τρόπο γίνεται ο χειρισμός των στόρ - περσίδων?

1. Επιτοίχιος ασύρματος διακόπτης αφής με λειτουργίες πάνω,κάτω,στόπ και ενδιάμεση θέση ''my''

2. Ελέγξτε από το γραφείο σας τα στόρια με τηλεχειριστήριο που μπορεί να καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας.

3. Διατηρείστε το γραφείο ή το κατάστημα σας δροσερό και προστατεύστε τα αντικείμενα και τα προιόντα ακόμα και όταν απουσιάζετε από τον χώρο με τον ''αισθητήρα ηλίου'' Ο αισθητήρας ηλίου αυτόματα κλείνει τις περσίδες σκίασης χωρίς να κάνετε απολύτως τίποτα. Με αυτό τον τρόπο διατηρείται δροσερό τον επαγγελματικό σας χώρο ενώ παράλληλα....εξοικονομείτε χρήματα από την μειωμένη χρήση των κλιματιστικών!

Όλα τα συστήματα ηλεκτροτροκίνησης διαθέτουν 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση με την φροντίδα της εταιρίας SOMFY


alloffice-storia-01
alloffice-storia-02
alloffice-storia-03
alloffice-storia-04
alloffice-storia-05
alloffice-storia-06
alloffice-storia-07
alloffice-storia-08
alloffice-storia-09
alloffice-storia-10
alloffice-storia-11
alloffice-storia-12
alloffice-storia-13


 TAGS: ΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ,στορια γραφειοθ,ΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΡΟΥΣΙ,στορια γραφειου αθηνα,ΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΑΘΗΝΑ,Μαρούσι στόρια,ΠΕΡΣΙΔΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ,ΣΤΟΡΑΚΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ,ΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΙΜΕΣ,ΣΤΟΡΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΟΥ ΜΑΡΟΥΣΙ,στορια για γραφεία,στορια ηλεκτρικά,ΣΤΟΡΙΑ ΚΗΦΙΣΙΑ,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΡΙΑ,ΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙ,ΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑ,BLINDS MAROUSI,blinds athens,VENETIKA BLINDS,οριζοντιες περσιδες αλουμινιου

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Μάθετε πρώτοι τα νέα μας και ενημερωθείτε για αποκλειστικές προσφορές

Ποιοι ειμαστε

Η επιχείρηση ALLOFFICE ΡΟΔΑΣ ιδρύθηκε το 1975 & εδρεύει στο Μαρούσι.

Είναι μια από τις μεγαλύτερες & παλαιότερες στον χώρο τις ένδυσης & διακόσμησης επαγγελματικών χώρων.

Προσβαση

Εφόσον χρησιμοποιήσετε την Αττική οδό, θα πρέπει να βγείτε στην έξοδο 11 (ΟΤΕ) και να ακολουθήσετε την κατεύθυνση προς Κηφισιά.

Ανεβαίνοντας την Κηφισίας στο δεύτερο φανάρι που θα συναντήσετε στρίβετε διαγώνια αριστερά πρός Μαρούσι.

 

Που θα μας βρειτε

Κ.Θεοτόκου 2 & Βασ. Σοφίας

Ωράριο Λειτουργίας

Πρόσβαση

fb icon

youtube icon

linkedin